Two Plus Two Newer Archives  

Go Back   Two Plus Two Newer Archives > Internet Gambling > Software

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 11-16-2007, 07:11 PM
HitMe1Time HitMe1Time is offline
Member
 
Join Date: Nov 2007
Location: V-Towning Any 2
Posts: 44
Default Poker Tracker (not putting all hands in)

Ok when I am auto importing hands, it will import my hands, and then when I lose and I quit in a room, that hand wont be there.

So lets say I lose $200, and berate the guy in the chat, I go to PT and its not there.


Can anybody please explain this.

All filters are off.
Reply With Quote
  #2  
Old 11-16-2007, 09:01 PM
YoshiYashiki YoshiYashiki is offline
Member
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 37
Default Re: Poker Tracker (not putting all hands in)

I know in the past that if you leave the table too soon it can miss the last hand you were dealt into. Make sure the next hand has started whilst you are sitting out before you stand up.
Reply With Quote
  #3  
Old 11-17-2007, 10:25 AM
HitMe1Time HitMe1Time is offline
Member
 
Join Date: Nov 2007
Location: V-Towning Any 2
Posts: 44
Default Re: Poker Tracker (not putting all hands in)

bump
Reply With Quote
  #4  
Old 11-17-2007, 10:34 AM
Tuff Enuff Tuff Enuff is offline
Member
 
Join Date: Jun 2007
Posts: 54
Default Re: Poker Tracker (not putting all hands in)

[ QUOTE ]
I know in the past that if you leave the table too soon it can miss the last hand you were dealt into. Make sure the next hand has started whilst you are sitting out before you stand up.

[/ QUOTE ]
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 09:09 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions Inc.