Two Plus Two Newer Archives  

Go Back   Two Plus Two Newer Archives > Internet Gambling > Software

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #951  
Old 11-27-2007, 12:06 AM
mikechops mikechops is offline
Senior Member
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 2,168
Default Re: help!

[ QUOTE ]
[ QUOTE ]
Mike,

I haven't experimented much so forgive me if this is a stupid question:

Are the *.rtm files in a database format I can access with some utility? (If so please let me know) or are they your own custom format?

Thanks,

dave.

[/ QUOTE ]

yes, i wanna know that too...

[/ QUOTE ]

They are a custom format. I'd post the details but my dev PC is packed [img]/images/graemlins/frown.gif[/img]
Reply With Quote
  #952  
Old 11-27-2007, 01:58 AM
sdplayerb sdplayerb is offline
Senior Member
 
Join Date: Dec 2002
Location: Buenos Aires
Posts: 1,481
Default Re: help!

hola.
as i see some of my BsAs friends on this thread too.
What are the biggest aspects you prefer to rthud over pahud?
The main one I like is fold to 3bet and 3bet.
What else do ya'll like?

Thanks

SD
Reply With Quote
  #953  
Old 11-27-2007, 03:24 AM
TheMetetron TheMetetron is offline
Senior Member
 
Join Date: Oct 2004
Location: Blog Updated Dec 1st
Posts: 6,839
Default Re: help!

[ QUOTE ]
Was this party too? The other question I had is do the hand totals match up? If not then there are either some hands missing or there is a a problem with importing some hands. If they do then there is a problem with the way I am processing them.

[/ QUOTE ]

Boquense's problem is on Stars, not Party.

I'm beginning to think the problem is related to observed hands or something.
Reply With Quote
  #954  
Old 11-27-2007, 09:10 AM
mikechops mikechops is offline
Senior Member
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 2,168
Default Re: help!

I PM'd you both last night asking you to send me the HHs you are using to build the RT database. Is your box full?

Boquense replied last night and said he had been looking at stats using the today filter on HEM not all hands. I'm going to be offline for a week starting tomorrow, but if you could zip/rar/whatever the hands and email me -p mlamb1@xxxgmailxxx.com I can take a look.
Reply With Quote
  #955  
Old 11-27-2007, 11:56 AM
TheMetetron TheMetetron is offline
Senior Member
 
Join Date: Oct 2004
Location: Blog Updated Dec 1st
Posts: 6,839
Default Re: help!

[ QUOTE ]
I PM'd you both last night asking you to send me the HHs you are using to build the RT database. Is your box full?

Boquense replied last night and said he had been looking at stats using the today filter on HEM not all hands. I'm going to be offline for a week starting tomorrow, but if you could zip/rar/whatever the hands and email me -p mlamb1@xxxgmailxxx.com I can take a look.

[/ QUOTE ]

I mean it is several gigs of hands unzipped? Even if I compress it, the file will be around 200mb. What do you want me to do here?

Is it possible that me filtering for 5-6 handed only in both HM and Realtime is causing the problem?
Reply With Quote
  #956  
Old 11-27-2007, 02:22 PM
mikechops mikechops is offline
Senior Member
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 2,168
Default Re: help!

I tried the filtering on my own stats 5-6 handed and didn't see a problem. I'll PM you to see if we can work something out re the files. 200Mb is a lot for an attachment!
Reply With Quote
  #957  
Old 11-27-2007, 08:44 PM
scorer scorer is offline
Senior Member
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 2,530
Default Re: help!

what sites can real time hud be used on??
Reply With Quote
  #958  
Old 11-27-2007, 08:48 PM
fozzy71 fozzy71 is offline
Senior Member
 
Join Date: Mar 2007
Location: Got Themes?
Posts: 2,013
Default Re: help!

Google is your friend, young Jedi.

http://www.holdemranger.com/realtime.html

[ QUOTE ]


What is it?

The Realtime HUD was created to display statistics on online poker players. It currently works on7 sites; Full Tilt Poker, Poker Stars, Party Poker, Absolute Poker, Ultimate Bet, I-poker network and Cake Poker. It builds a database of stats directly from the hand histories saved by the poker sites and does not depend on any 3rd party software such as Poker Tracker.

[/ QUOTE ]

What are they teaching kids in school these days?

No one even knows how to Google, FFS.

[img]/images/graemlins/confused.gif[/img]
Reply With Quote
  #959  
Old 11-28-2007, 04:03 PM
lasa lasa is offline
Member
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 43
Default Re: help!

Bug on iPoker:

Realtime counts players into hands which they weren't dealt cards. Some guy kept timing out instead of posting blinds for a few rounds (he seemed to sit right back after timing out) never actually getting a hand and his vpip and hand numbers kept changing with every hand.

I was only playing one table on iPoker so couldn't of been him playing on another table.
Reply With Quote
  #960  
Old 11-28-2007, 04:47 PM
pokercurious pokercurious is offline
Senior Member
 
Join Date: Apr 2007
Location: So much to learn...
Posts: 126
Default Re: help!

Anybody else get the stats on the right side of the stat box cut off?

I play at Stars, wondering if there's a quick fix for this - went through the FAQ and most of this thread without finding anything.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 06:34 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions Inc.