Two Plus Two Newer Archives  

Go Back   Two Plus Two Newer Archives > Internet Gambling > Software

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #461  
Old 09-07-2007, 03:48 PM
VP$IP VP$IP is offline
Senior Member
 
Join Date: Aug 2007
Location: Zero Millions
Posts: 169
Default Re: V1.07a

[ QUOTE ]
I believe I found a small cosmetic bug.

Color changes seem to work for all stats (that I have tested) but not for number of hands:


[/ QUOTE ]

I had that bug also in version 1.07, but not in version 1.07a. Great minds think alike. I also color code the number of hands based on reliability.
Reply With Quote
  #462  
Old 09-07-2007, 03:59 PM
mikechops mikechops is offline
Senior Member
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 2,168
Default Re: V1.07a

[ QUOTE ]
[ QUOTE ]
I believe I found a small cosmetic bug.

Color changes seem to work for all stats (that I have tested) but not for number of hands:


[/ QUOTE ]

Good catch guys. I'll fix it in v1.07b.

I had that bug also in version 1.07, but not in version 1.07a. Great minds think alike. I also color code the number of hands based on reliability.


[/ QUOTE ]
Reply With Quote
  #463  
Old 09-07-2007, 04:04 PM
VP$IP VP$IP is offline
Senior Member
 
Join Date: Aug 2007
Location: Zero Millions
Posts: 169
Default Re: V1.07a

Keep up the good work.

I just made another (incremental, pay-as-I-go) transfer to you at Stars, at time 16:01.

Slim
Reply With Quote
  #464  
Old 09-07-2007, 10:16 PM
fozzy71 fozzy71 is offline
Senior Member
 
Join Date: Mar 2007
Location: Got Themes?
Posts: 2,013
Default Re: V1.07a

Was donkin around settin up my stats and color ranges. I think the Total Aggression ranges are not working.

Top Row - VPIP/PFR/Total AGGression/Hands





Reply With Quote
  #465  
Old 09-08-2007, 04:45 PM
balleryen balleryen is offline
Junior Member
 
Join Date: Sep 2007
Posts: 7
Default Re: New Software. FTP HUD with 3-bets %!! Free!!!

hey guys
one quick question
everytime when i run this program on Pokerstars
the Fish number always appear to be 0/9
and then it just doesnt work on it
but it works fine on Fultilt
so anyone has a answer for that??thx
Reply With Quote
  #466  
Old 09-08-2007, 05:54 PM
VP$IP VP$IP is offline
Senior Member
 
Join Date: Aug 2007
Location: Zero Millions
Posts: 169
Default Re: New Software. FTP HUD with 3-bets %!! Free!!!

[ QUOTE ]
hey guys
one quick question
everytime when i run this program on Pokerstars
the Fish number always appear to be 0/9
and then it just doesnt work on it
but it works fine on Fultilt
so anyone has a answer for that??thx

[/ QUOTE ]

I am just another user, but check your Stars settings:
Preferences
Stars Settings
Your history folder (make sure it is pointed toward something like "C:\Program Files\PokerStars\HandHistory\yourname"

And also check if "Your screen name" is typed in correctly for Stars.

(If there are any typos, or if it is pointed toward FullTilt files, it won't work)

If that does not work........?
Reply With Quote
  #467  
Old 09-08-2007, 11:44 PM
VP$IP VP$IP is offline
Senior Member
 
Join Date: Aug 2007
Location: Zero Millions
Posts: 169
Default Re: New Software. FTP HUD with 3-bets %!! Free!!!

[ QUOTE ]
hey guys
one quick question
everytime when i run this program on Pokerstars
the Fish number always appear to be 0/9
and then it just doesnt work on it
but it works fine on Fultilt
so anyone has a answer for that??thx

[/ QUOTE ]

Also, from the PokerStars Lobby,
Options
Instant Hand History Options
Check mark at Save My Hands History
Make sure destination matches the Realtime HH location
Reply With Quote
  #468  
Old 09-09-2007, 03:53 AM
balleryen balleryen is offline
Junior Member
 
Join Date: Sep 2007
Posts: 7
Default Re: New Software. FTP HUD with 3-bets %!! Free!!!

hey~~thx~~VP$IP
however, after i have done everything that you said
i still cannot see any stats on my PokerStars table
i dont know why??do you think Vista mite be the problem or somehting else??
or if anyone can help da would be great~~thx
the Fish number always appear to be 0/9.....
Reply With Quote
  #469  
Old 09-09-2007, 05:46 AM
askrak askrak is offline
Member
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 44
Default Re: New Software. FTP HUD with 3-bets %!! Free!!!

anyone tried this together with pokerace hud just for the 3bet stats?
would be sweet if that worked
Reply With Quote
  #470  
Old 09-09-2007, 12:09 PM
Fidodell Fidodell is offline
Senior Member
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 109
Default Re: New Software. FTP HUD with 3-bets %!! Free!!!

When I try to change the ranges for the colors it just always stays as <inf or <0.00 If I edit or add and put in <30.0 or any other number it just stays at <0.00 (am I missing something??) Thanks
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 02:43 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions Inc.