Two Plus Two Newer Archives  

Go Back   Two Plus Two Newer Archives > Internet Gambling > Affiliates/RakeBack

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 10-17-2006, 01:35 PM
jmrogers7 jmrogers7 is offline
Senior Member
 
Join Date: Sep 2004
Posts: 263
Default Getting rakeback at Absolute with existing, non-rakeback account

Ok - I am confused as to what exactly I need to do to get rakeback with my current Absolute account. Am I to understand that Absolute is openly converting existing non-RB accounts to one that is eligible to receive RB?

If this is true, what is involved? Do they have a list of affiliates that they will switch you over to or do you have to email them and tell them which affiliate you would like to sign up under?

I apologize for my ignorance but would appreciate any help in getting this done as it looks like Absolute would probably be the best bet since I believe that they do not subtract bonuses from RB. is that a correct assumption?

Thanks in advance for any info!
Reply With Quote
  #2  
Old 10-17-2006, 01:38 PM
Razazi Razazi is offline
Senior Member
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 291
Default Re: Getting rakeback at Absolute with existing, non-rakeback account

You just tell your affiliate "this is my screen name, switch me over please" and he will do it and you often get RB directly to your account.
Reply With Quote
  #3  
Old 10-17-2006, 01:46 PM
WhatDoesCallMean WhatDoesCallMean is offline
Senior Member
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 866
Default Re: Getting rakeback at Absolute with existing, non-rakeback account

[ QUOTE ]
You just tell your affiliate "this is my screen name, switch me over please" and he will do it and you often get RB directly to your account.

[/ QUOTE ]

i tried this with PSO and they told me, in a humourously condascending way, that this was not allowed at all.

i then emailed Absolute to check and they couldnt figure out why PSO wouldnt change my account over.
PSO are now in the process of finding out for themselves whether this is ok or not.

a real shame i cant get another affiliate instead of dealing with a gang of cowboys who dont know whats going on but are still very quick to point out that im wrong [img]/images/graemlins/mad.gif[/img]
Reply With Quote
  #4  
Old 10-17-2006, 01:48 PM
Razazi Razazi is offline
Senior Member
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 291
Default Re: Getting rakeback at Absolute with existing, non-rakeback account

If you are linked to a current affiliate, its hard to switch. But if you havent played for a while or dont have any affiliates attached, its fine.

I have been swithing over guys very smoothly, not a reject so far.
Reply With Quote
  #5  
Old 10-17-2006, 01:49 PM
ASmith84 ASmith84 is offline
Senior Member
 
Join Date: Apr 2005
Location: In search of 100NL coach
Posts: 798
Default Re: Getting rakeback at Absolute with existing, non-rakeback account

Any affiliate is allowed to switch your account over and process the transfer for you.

You are correct about Absolute, the bonuses do NOT count against the rakeback you receive.

Just ask you're affiliate about this or PM someone here and they could help you out.
Reply With Quote
  #6  
Old 10-17-2006, 02:46 PM
jmrogers7 jmrogers7 is offline
Senior Member
 
Join Date: Sep 2004
Posts: 263
Default Re: Getting rakeback at Absolute with existing, non-rakeback account

Thanks for the quick response, guys. I appreciate it.

I do not currently have an affiliate so I am open to suggestions/solicitations. Trying to look at this forum to see what affiliates people have had good dealings with. Again, any help here would be greatly appreciated.
Reply With Quote
  #7  
Old 10-17-2006, 02:49 PM
SlantNGo SlantNGo is offline
Senior Member
 
Join Date: Jun 2004
Location: Waterloo, ON, Canada
Posts: 1,403
Default Re: Getting rakeback at Absolute with existing, non-rakeback account

[ QUOTE ]
If you are linked to a current affiliate, its hard to switch. But if you havent played for a while or dont have any affiliates attached, its fine.

I have been swithing over guys very smoothly, not a reject so far.

[/ QUOTE ]

I had an Absolute account with an affiliate two years ago and have not played there in a year. Do you think I would be able to switch?
Reply With Quote
  #8  
Old 10-17-2006, 02:54 PM
Nicholasp27 Nicholasp27 is offline
Senior Member
 
Join Date: Aug 2004
Location: Springfield
Posts: 24,908
Default Re: Getting rakeback at Absolute with existing, non-rakeback account

no

u cannot have used an affiliate at all to sign up for this to work

u need to have signed up directly with Absolute Poker and be idle for 6+months

if that's the case, then just pm/email an affiliate your name/screenname/email and they can get u set up

it's very easy and smooth on our end, but u have to act by october 26th
Reply With Quote
  #9  
Old 10-17-2006, 10:51 PM
dynacraze dynacraze is offline
Senior Member
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 934
Default Re: Getting rakeback at Absolute with existing, non-rakeback account

currently i have absolute poker account and have played at absolute before using PLAY MONEY probably every month. i never deposited money there as of yet. I would like to do rakebackrus because i have 8.60 or so in rakeback with them from interpoker rakeback but i would probably never get it back since it has to be a minimum of 50 and interpoker is closed to u.s residents. Can I get rb at rakebackrus with absolute with my described situtation? ty
Reply With Quote
  #10  
Old 10-18-2006, 12:50 AM
ASmith84 ASmith84 is offline
Senior Member
 
Join Date: Apr 2005
Location: In search of 100NL coach
Posts: 798
Default Re: Getting rakeback at Absolute with existing, non-rakeback account

[ QUOTE ]
currently i have absolute poker account and have played at absolute before using PLAY MONEY probably every month. i never deposited money there as of yet. I would like to do rakebackrus because i have 8.60 or so in rakeback with them from interpoker rakeback but i would probably never get it back since it has to be a minimum of 50 and interpoker is closed to u.s residents. Can I get rb at rakebackrus with absolute with my described situtation? ty

[/ QUOTE ]

Yes, any affiliate can have your account switched over to a rakeback account.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 08:30 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions Inc.