Two Plus Two Newer Archives  

Go Back   Two Plus Two Newer Archives > Internet Gambling > Software
FAQ Community Calendar Today's Posts Search

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 11-11-2006, 01:53 AM
pineapple888 pineapple888 is offline
Senior Member
 
Join Date: Jun 2005
Location: Getting rivered by idiots
Posts: 6,558
Default Auto timebank clicker on Stars PLEASE PLEASE PLEASE

OK now Stars time to act is down, I just watched my QQ get mucked in a crucial spot, can somebody PLEASE write a time bank clicker, is this hard???

If nobody wants to do it, is it something I could puzzle out myself in AHK?
Reply With Quote
  #2  
Old 11-11-2006, 02:22 AM
_dave_ _dave_ is offline
Senior Member
 
Join Date: Feb 2005
Location: UK
Posts: 2,628
Default Re: Auto timebank clicker on Stars PLEASE PLEASE PLEASE

I got an idea how to do this in a fairly decent manner - I'm guessing time bank doesn't kick in automatically in SNGs like I seem to think it does in the cash games?

A question - How long do you have to act before a click is required to activate the timebank? Is it the same for reg / turbos? Pls provide details, and I'll see if I can sort something out [img]/images/graemlins/smile.gif[/img]

dave
Reply With Quote
  #3  
Old 11-11-2006, 03:20 AM
pineapple888 pineapple888 is offline
Senior Member
 
Join Date: Jun 2005
Location: Getting rivered by idiots
Posts: 6,558
Default Re: Auto timebank clicker on Stars PLEASE PLEASE PLEASE

[ QUOTE ]
I got an idea how to do this in a fairly decent manner - I'm guessing time bank doesn't kick in automatically in SNGs like I seem to think it does in the cash games?

A question - How long do you have to act before a click is required to activate the timebank? Is it the same for reg / turbos? Pls provide details, and I'll see if I can sort something out [img]/images/graemlins/smile.gif[/img]

dave

[/ QUOTE ]

I play STT turbos, I can't really speak to anything else.

They have changed it to 8 seconds now before the warning comes and the little time bank circle appears. I believe you then have 15 seconds to click the time bank, and if not, you get folded.

From what I've seen it automatically kicks in if you have $$ invested, so I think it's only a preflop issue (when you haven't acted yet), but I'm not 100% sure of that.

Sorry to be vague, I'll try to get more details tomorrow, TIA for giving this some thought. [img]/images/graemlins/smile.gif[/img]
Reply With Quote
  #4  
Old 11-11-2006, 11:33 PM
pineapple888 pineapple888 is offline
Senior Member
 
Join Date: Jun 2005
Location: Getting rivered by idiots
Posts: 6,558
Default Re: Auto timebank clicker on Stars PLEASE PLEASE PLEASE

OK more details:

After 8 seconds, you get a warning and the timebank circle appears.

After 8 more seconds, you get automucked if you have no $$ invested.

If you click on the timebank x seconds after the warning, the timebank will kick in 8-x seconds after you click it (e.g. you get your full 16 seconds before the timebank kicks in, no matter what).

I dug up the Party code for auto timebank clicker, in case anyone wants to work from that. (It worked very, very well.)

ATTENTION THIS CODE IS FOR PARTY, IT WILL NOT WORK FOR STARS

#Persistent
#SingleInstance Ignore
#NoEnv
checkfield = AfxWnd4236 ; AfxWnd4236 is timebank control
LobbyWindowTitle = Poker Lobby ; identify poker lobby substring
TableWindowTitle = Buy-in. ; identify pokertable substring
interval = 1000 ; period between refreshes
Loop
{
TableIDList(LobbyId())
Sleep %interval%
}
LobbyId()
{
local rid
SetTitleMatchMode 2
WinGet, rid, ID, %LobbyWindowTitle%
return rid
}
TableIDList(lobbyID)
{
local pid,rlist,this_id,name,result
SetTitleMatchMode 2
WinGet, pid, PID, ahk_id%lobbyID%
WinGet, rlist, LIST, %TableWindowTitle% ahk_pid%pid%
Loop %rlist%
{
this_id := rlist%a_index%
If this_id != %lobbyID%
{
WinGetTitle, name, ahk_id%this_id%
ControlGet, result, Visible, , %checkfield%, ahk_id%this_id%
if (result)
{
ControlClick %checkfield%, ahk_id%this_id% ;Click timebank
}
}
}
return
}
Reply With Quote
  #5  
Old 11-11-2006, 11:43 PM
_dave_ _dave_ is offline
Senior Member
 
Join Date: Feb 2005
Location: UK
Posts: 2,628
Default Re: Auto timebank clicker on Stars PLEASE PLEASE PLEASE

Hi Pineapple888,

[ QUOTE ]

After 8 seconds, you get a warning and the timebank circle appears.

After 8 more seconds, you get automucked if you have no $$ invested.


[/ QUOTE ]

Awesome, very useful information indeed. This seems to concur with the behaviour of ring game "fast" tables.

I'm gonna play a reg tourney, and check it is the same time limits as a standard ring game (I suspect it is, ~20 or so seconds before time bank needs clicking).

Regarding the Party code - Unfortunately Stars does not use standard controls like party does, so the checking for visibility of a contol will not work [img]/images/graemlins/frown.gif[/img]

But I have a plan...

XP installation broken at the mo, but I will try and get something working tomorrow [img]/images/graemlins/smile.gif[/img]

dave.
Reply With Quote
  #6  
Old 11-13-2006, 12:42 AM
pineapple888 pineapple888 is offline
Senior Member
 
Join Date: Jun 2005
Location: Getting rivered by idiots
Posts: 6,558
Default Re: Auto timebank clicker on Stars PLEASE PLEASE PLEASE

OK, it looks like it was changed again today. It is now:

Turbo Limit games:
8 seconds -> warning -> 10 seconds (18 seconds total)

Turbo No Limit/Pot Limit games:
8 seconds -> warning -> 12 seconds (20 seconds total)

It used to be:
10 seconds -> warning -> 15 seconds (25 seconds total)
Reply With Quote
  #7  
Old 11-16-2006, 04:25 PM
Yures Yures is offline
Junior Member
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 2
Default Re: Auto timebank clicker on Stars PLEASE PLEASE PLEASE

... [img]/images/graemlins/smile.gif[/img]
Reply With Quote
  #8  
Old 11-16-2006, 04:33 PM
Mark1978 Mark1978 is offline
Senior Member
 
Join Date: Jul 2005
Location: Stars Turbo $27s
Posts: 683
Default Re: Auto timebank clicker on Stars PLEASE PLEASE PLEASE

Here is a modification of the Party script. It is setup for the default skin with standard size tables, so it will not suit everyone. It detects the timebank button by checking the colour of a single pixel.


#Persistent
#SingleInstance Ignore
#NoEnv

LobbyWindowTitle = PokerStars Lobby ; identify poker lobby substring
TableWindowTitle = Table ; identify pokertable substring
interval = 3000 ; period between refreshes

; Below are settings for default skin. You can use Window Spy to get the correct settings for your skin
x = 562 ; x position of pixel in timebank button
y = 476 ; y position of pixel in timebank button
Colour1 = 0x0C3D8A ; Colour of pixel in timebank button

Loop
{
TableIDList(LobbyId())
Sleep %interval%
}

LobbyId()
{
local rid
SetTitleMatchMode 2
WinGet, rid, ID, %LobbyWindowTitle%
return rid
}

TableIDList(lobbyID)
{
local pid,rlist,this_id,name,result
SetTitleMatchMode 2
WinGet, pid, PID, ahk_id%lobbyID%
WinGet, rlist, LIST, %TableWindowTitle% ahk_pid%pid%
Loop %rlist%
{
this_id := rlist%a_index%
If this_id != %lobbyID%
{
PixelGetColor, Colour2, x, y, slow
if (Colour1==Colour2)
{
;Click timebank
WinGetPos, a, b, w, h, ahk_id%this_id%
px := Floor((w/800) * x)
py := Floor((h/573) * y)
WinActivate, ahk_id%this_id%
Postmessage, 0x201, 0x0001, ((py*65536)+px), , ahk_id%this_id%
Postmessage, 0x202, 0, ((py*65536)+px), , ahk_id%this_id%
}
}
}
return
}
Reply With Quote
  #9  
Old 12-03-2006, 01:30 PM
Mark1978 Mark1978 is offline
Senior Member
 
Join Date: Jul 2005
Location: Stars Turbo $27s
Posts: 683
Default Re: Auto timebank clicker on Stars PLEASE PLEASE PLEASE

This one works better. It uses ImageSearch instead of pixelcolor. You will need to grab an image of part of the timebank button (save it as timebank.bmp), like this:





#Persistent
#SingleInstance Ignore
#NoEnv

CoordMode, Pixel, Screen

LobbyWindowTitle = PokerStars Lobby ; identify poker lobby substring
TableWindowTitle = Table ; identify pokertable substring
interval = 3000 ; period between refreshes

; Below are settings for default skin. You can use Window Spy to get the correct settings for your skin
x = 530 ; x position of a pixel in the timebank button
y = 428 ; y position of a pixel in the timebank button

Loop
{
TableIDList(LobbyId())
Sleep %interval%
}

LobbyId()
{
local rid
SetTitleMatchMode 2
WinGet, rid, ID, %LobbyWindowTitle%
return rid
}

TableIDList(lobbyID)
{
local pid,rlist,this_id,name,result
SetTitleMatchMode 2
WinGet, pid, PID, ahk_id%lobbyID%
WinGet, rlist, LIST, %TableWindowTitle% ahk_pid%pid%
Loop %rlist%
{
this_id := rlist%a_index%
If this_id != %lobbyID%
{
WinGetPos, a, b, w, h, ahk_id%this_id%
ImageSearch, , , a+489, b+405, a+573, b+450, timebank.bmp

if (ErrorLevel==0)
{
;Click timebank

WinActivate, ahk_id%this_id%
Postmessage, 0x201, 0x0001, ((y*65536)+x), , ahk_id%this_id%
Postmessage, 0x202, 0, ((y*65536)+x), , ahk_id%this_id%

}
}
}
return
}
Reply With Quote
  #10  
Old 12-04-2006, 02:33 PM
TimeTraveler TimeTraveler is offline
Senior Member
 
Join Date: Jun 2006
Location: Tony Montana Resort
Posts: 149
Default Re: Auto timebank clicker on Stars PLEASE PLEASE PLEASE

Hey Mark... how do make this work? I create the bmp as indicated and had it in the folder along with the script but still nothing?
Any 1 else able to make this activate the timebank?

Thanks for any input,
Steve
Reply With Quote
Reply


Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 02:19 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions Inc.